TRI ALMERE 2024

TRI ALMERE - Sprint individueel
Minimaal 14 jaar

Informatie contactpersoon bij noodgevallen

Om u goed te kunnen helpen in geval van een noodgeval vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

Voor TRI HARD Series is besparen op veiligheid en hulp in de races geen optie. We werken daarom ook dit jaar weer samen met Safe-iD op de startnummers. We geven je graag ook buiten onze races om de gelegenheid om met een veiliger gevoel op weg te gaan. Maak gebruik van het speciale aanbod: Een Watch Tag inclusief een jaarabonnement voor slechts € 9,99 (winkelwaarde: € 15,94)

* Het abonnement eindigt automatisch na 1 jaar.

Vrijwilligers

Als atleet weet je ongetwijfeld hoe fijn het is als een wedstrijd goed is georganiseerd. Daar zijn dus wel enthousiaste vrijwilligers voor nodig! Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie: zonder hen zijn we nergens! Extra mooi is het dat je een race als deelnemer kan combineren met het zijn van vrijwilliger. Door jezelf (of iemand anders) als vrijwilliger aan te melden en te helpen ontvang je (een deel van) je inschrijfgeld terug. Als vrijwilliger word je de hele dag verwacht. De tijden hangen af van de plek waar je ingedeeld wordt

Vrijwilligerstaken kunnen onder andere bestaan uit:
- Inrichten en aankleden van de wedstrijdlocatie (dag voor de wedstrijd)
- Hulp hij registratie
- Het in goede banen leiden van het verkeer
- Bemannen van de drankposten
- Bemannen van de wisselzone

Ja, ik wil graag tot € 50,- van mijn inschrijfgeld terugverdienen en lever daarvoor een vrijwilliger voor de volgende TRI HARD Series wedstrijd:

Verplichte Producten

Optionele producten

Tijdens TRI ALMERE wordt er onder andere een KiKathlon georganiseerd. Door middel van het organiseren van de KiKathlon wilt TRI HARD graag zijn steentje bijdragen aan onderzoek voor kinderkanker. Mocht jij ook een bijdrage willen leveren, dan kan dat! Hieronder kan je een donatie doen aan KiKa zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar kanker bij kinderen. Jouw bijdrage wordt op prijs gesteld!

Prijs per stuk 1€ 
(Minimum 0 - Maximum 100)

Cursussen & Clinics

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met PROSchema wisselclinics aan. Voor de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. 

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over de wisselclinics.

Annuleringsoptie

Tijdens de inschrijving kan je een annuleringsoptie ter waarde van € 10,- aanschaffen. Alleen met deze annuleringsoptie heb je recht op restitutie.

Nadat je je hebt aangemeld voor een wedstrijd uit de TRI HARD SERIES, heb je de mogelijkheid om je registratie te annuleren. Deze optie werkt op basis van “geld terug, geen vragen”. De restitutieregeling is alleen van toepassing op het inschrijfgeld*. 

– Bij annulering tot 3 maanden voor het evenement wordt 100% van het inschrijfgeld gerestitueerd
– Bij annulering tot 1 maand voor het evenement wordt 50% van het inschrijfgeld gerestitueerd
– Bij annulering tot 1 week voor het evenement wordt 20% van het inschrijfgeld gerestitueerd

* Bij annulering tot 1 week voor het evenement wordt 100% van chiphuur, fietshuur, wetsuithuur, startnummerband en licentiekosten teruggestort.