TRI HARD Series 2022

TrueKinetix TRI AMSTERDAM - Midden afstand individueel

Informatie contactpersoon bij noodgevallen

Om u goed te kunnen helpen in geval van een noodgeval vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

Voor TRI HARD Series is besparen op veiligheid en hulp in de races geen optie. We werken daarom ook dit jaar weer samen met Safe-iD op de startnummers. We geven je graag ook buiten onze races om de gelegenheid om met een veiliger gevoel op weg te gaan. Maak gebruik van het speciale aanbod: Een Watch Tag inclusief een jaarabonnement voor slechts € 9,99 (winkelwaarde: € 15,94)

* Het abonnement eindigt automatisch na 1 jaar.

Verplichte Producten

Optionele producten

Tijdens TRI AMSTERDAM wordt er onder andere een KiKathlon georganiseerd. Door middel van het organiseren van de KiKathlon wilt TRI HARD graag zijn steentje bijdragen aan onderzoek voor kinderkanker. Mocht jij ook een bijdrage willen leveren, dan kan dat! Hieronder kan je een donatie doen aan KiKa zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar kanker bij kinderen. Jouw bijdrage wordt op prijs gesteld!

Prijs per stuk 1€ 
(Minimum 0 - Maximum 100)

START2TRI cursus & wisselclinics

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.