TRI HARD Series 2022

TRI HUIZEN - Sprint individueel
Minimaal 14 jaar

Informatie contactpersoon bij noodgevallen

Om u goed te kunnen helpen in geval van een noodgeval vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

Voor TRI HARD Series is besparen op veiligheid en hulp in de races geen optie. We werken daarom ook dit jaar weer samen met Safe-iD op de startnummers. We geven je graag ook buiten onze races om de gelegenheid om met een veiliger gevoel op weg te gaan. Maak gebruik van het speciale aanbod: Een Watch Tag inclusief een jaarabonnement voor slechts € 9,99 (winkelwaarde: € 15,94)

* Het abonnement eindigt automatisch na 1 jaar.

Verplichte Producten

Optionele producten

START2TRI cursus & wisselclinics

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Tijdens TRI HUIZEN loop je onder andere door de Naarder Eng, een van de mooie natuurgebieden van Goois Natuurreservaat (GNR). GNR zet zich in om de natuur in het Gooi te behouden zodat het publiek hiervan kan blijven genieten. Hieronder kan je een donatie doen aan GNR zodat zij deze en andere gebieden kunnen blijven onderhouden. Jouw bijdrage wordt op prijs gesteld!

Prijs per stuk 1€ 
(Minimum 0 - Maximum 100)